Vikariat i salg og administrasjon


Lofoten Wool & Art utvikler, produserer og tilbyr produkter og tjenester innen design og kunsthåndverk til kvalitetsbevisste personer med interesse for det unike.
Lofoten Wool selger ullgarn fra lykkelige sauer. Lokal ull er utgangspunktet for strikke- og vevegarn. Garn, strikkemønster og ferdige strikkede og vevde produkter selges til lokale og tilreisende i Lofoten på ulike utsalg, enkelte garnutsalg i Norge, samt via nettbutikk.


Vår dyktige administrative leder går snart ut i fødselspermisjon, og vi søker derfor en vikar.
20% stilling i 12 måneders engasjement.

Vi søker derfor en engasjert og dynamisk person med ansvar for salg og markedsføring, og for enkelte administrative oppgaver knyttet til fakturering, betalinger, mm. Stillingen er til en viss grad selvstendig og krever initiativ, pågangsmot og utholdenhet.

Vi søker deg som:

Har utdanning og/eller erfaring innen områder som

  • Salg og markedsføring
  • Økonomi og administrasjon
  • Reiseliv, kunst og kultur

Dine personlige egenskaper og lyst til å være med å utvikle bedriften er avgjørende. Arbeidsfeltet vil bli bredt, og du vil jobbe selvstendig og i samarbeid med daglig leder i selskapet. Om du er opptatt av strikking, interiør, klær, design og farger er det flott!

Ønsket oppstart ca 18.februar 2019.

Arbeidssted vil være i Lofoten Wool sine lokaler på Høystålet på Vestvågøy, men også med mulighet til å jobbe hjemmefra.

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til daglig leder Ragnhild Lie.

Kontaktopplysninger tlf. 90504001 og ra.lie@online.no

Søknad bes sendt så snart som mulig, men innen 8.februar.

se www.lofoten-wool.no